073-8000266
0
Categorieën
  Categorieën
Over ons
Print Over ons

Projectinrichter met kantoorartikelen

Versluis Kantoorinrichters is een totaalaanbieder op het gebied van kantoor- en bedrijfsinrichting. En bij dit totaalaanbod horen ook kantoorartikelen en -benodigdheden. U kunt bij Versluis Kantoorinrichters terecht voor de inrichting van uw werkomgeving, maar ook voor alle kantoorbenodigdheden die u daarvoor nodig heeft. Van printpapier tot en met toners. Maar ook voor schoonmaakmiddelen, toiletpapier, koffie, thee, cup-a-soup en alle overige 12.000 artikelen kunt u bij ons terecht.

het experience center

Wij zijn een klein en flexibel team, dat graag voor u klaar staat. Wij hebben expertise op divers gebied. Wij weten een sfeervolle inrichting en ergonomisch verantwoord werken als geen ander te combineren. Wij verzorgen onder andere:

Met de verkoop van kantoorartikelen maken wij het totaalaanbod compleet. Zo kunt u alles bij één partij onderbrengen. Bovendien streven wij naar een lange termijnrelatie. U heeft dan een bekend gezicht, wij kennen uw organisatie en wensen.

Het Experience Center

Het Experience Center is een nieuw concept. Hier laten wij u inspiratie opdoen voor uw nieuwe werkomgeving. Alle zintuigen prikkelen we. Zien, voelen, horen, ruiken, ja zelfs proeven komt aan bod. Nieuwsgierig? We nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze showroom en Experience Center op onderstaand adres:

Versluis Kantoorinrichters 
Mangaan 4
5234 GD  's-Hertogenbosch 

073-8000266
info@versluisbv.nl